top of page

Hem > Solceller

Utnyttja solens kraft!

Prova vår kalkylator!👇

Solpaneler5 kopiera.jpg

Info om samarbete Rylanders el / Byggtjänst

Sol i Lysekil AB startades april 2022 och är ett bolag som ägs 50/50 av Rylanders El i Lysekil AB och Byggtjänst i lysekil AB


Tillsammans har vi över 150 års erfarenhet inom elinstallation och bygg. Vårt fokus är att skapa goda relationer, en helhetslösningar utan några mellanhänder för dig som kund.

 

Med Rylanders kompetens och långa erfarenhet inom elinstallationer samt Byggtjänst kompetens inom byggnation, hållfasthet och konstruktion på tak så kan vi erbjuda dig som kund en trygg och professionell affär.

Lönar det sig med solceller?

Att räkna hem investeringen i en egen solcellsanläggning har blivit betydligt enklare de senaste åren. Dels har kostnaderna för solceller minskat, dels har teknikutvecklingen gjort produkterna bättre och effektivare. Solceller har idag en livslängd på 30-40 år och dessutom högre verkningsgrad än tidigare. Med en återbetalningstid på ca 10-12 år kan du räkna med många år av ren vinst. 

Du sänker även dina elräkningar när du producerar egen el. Om du får el över då? Ja då kan du sälja den vidare till elbolagen. 


Vill du hellre spara elen som blir över? Då ska du lägga till en batterilösning, så du kan lagra den extra energin och använda den när det behövs.

20220921_083009.jpg
20220427_080716.jpg

Varför välja solceller

Med solceller på taket sänker du och får kontroll på din energiförbrukning på ett helt nytt vis. Dessutom produceras energin på ett miljövänligt och hållbart sätt.

 

Vi hjälper dig hela vägen från kalkyl och rådgivning till material, installation och support.

IMG_3482.jpg
Vi hjälper dig! 👋

Pontus
0523-666 462
Pontus@rylanders.se

Begär offert

Redo att sätta igång?

Vi är ett komplett elinstallation, VS-installation & vitvarubutik i

Lysekil med omnejd.

bottom of page