top of page

Hem > Badrum

Planera ditt badrum med oss!

Vi vet precis hur svårt och komplicerat det kan vara att få sin vision till verklighet. Vi på Rylanders hjälper dig tillsammans med våra duktiga och lokala byggherrar från start till mål, från vision till färdigt badrum.
​​​​​​​
Vi vill att det ska vara enkelt, roligt och inspirerande att välja bland våra produkter i vårt breda badrumssortiment. I vår 3D-studio kan du planera ditt nya badrum helt utifrån dina önskemål. Bilden som du ser är ett expempel på hur det kan se ut!

Finns önskemålet att hitta just din personliga stil på badrumsinredning? Vi är medvetna om alla svåra val ni står framför, därför hjälper vi gärna till med detta.

Kom in till oss så ritar vi upp det tillsamans!

Image 2023-03-15 13-53-29_edited.jpg
Image by Sanibell BV

Vi kan självklart installera allt vi säljer

Levererat & monterat!

Med vår tjänst Levererat & Monterat får du en komplett och trygg installation av de produkter du köper av oss – till ett fast och förmånligt pris. I priset ingår förutom produkter, leverans, installation och installationsmaterial även demontering av de produkter som byts ut.

Våra installationer utförs av VVS-certifierade montörer, vilket garanterar en trygg och säker installation. Det är precis så smidigt som det låter.

Fråga oss gärna om Levererat & Monterat-priser på de produkter du är intresserad av. Vi kan erbjuda produkter från ledande varumärken till förmånliga priser.

Kom igång!

Branschens Bästa

Vi samarbetar med branschens bästa varumärken och erbjuder moderna produkter med de senaste funktionerna, hög designnivå och lång hållbarhet.

Genom ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda hög kvalité till ett attraktivt pris. Letar du efter en speciell produkt, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Jag hjälper dig! 👋

Anton Petri
0523-184 56
Anton@rylanders.se

Image by Rumman Amin

Begär offert

Redo att sätta igång?

Vi är ett komplett elinstallation, VS-installation & vitvarubutik i

Lysekil med omnejd.

bottom of page