Om VVS-installation

​​​​​​​Vi kan erbjuda välutbildade montörer, som samtliga  innehar säker Vatten utbildning.

​​​​​​​Vi kan även erbjuda dig arbeten som exmpel service, VS montage, värmepumpar och kylsystem

Badrum

Finns önskemålet att hitta just din personliga stil på badrumsinredning? Vi är medvetna om alla svåra val ni står framför, därför hjälper vi gärna till med detta.

Kom in till oss så ritar vi upp det tillsamans!

Boka din montör nedan


Info@rylanders.se
0523-184 50

Kontakt

Peter Olsson
Installationschef VVS
0523-184 57
​​​​​​​peter@rylanders.se
Michael Skansberg
Arbetsledare
0523-184 54
​​​​​​​michael@rylanders.se


Säker Vatten

Säker Vatten är en  organisation med uppgift att skapa ekonomiskt, miljömässigt och socialt hållbara VVS-installationer, detta genom att utbilda, auktorisera och kontrollera VVS-branschens företag.
Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk framtaget för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Målet är en ökad säkerhet och trygghet för kunden.

Endast auktoriserade VVS-företag får marknadsföra sig som auktoriserat VVS-företag och erbjuda arbete utfört enligt branschreglerna samt utfärda Säker Vattens intyg på det utförda arbetet .

www.sakervatten.se hittar du vilka företag som är auktoriserade och utför arbete efter branschreglerna, vilket försäkringsbolag, kommuner och större beställare kräver.

Du kan även se vilka företag där auktorisationen upphört.


Alla auktoriserade företag och montörer ska lämna ett intyg efter genomfört arbete där det tydligt framgår omfattningen av arbetet och eventuella avvikelser. Har du inte fått något, kontakta berörd montör eller arbetsledare så skriver vi ut ett.  Intyget är en värdehandling!